PROJECT

OKE Online

OKE Online

Over het project

Werken in een perfect klimaat, dat is de doelstelling van OKE Online. Met het betrekken van het nieuwe kantoorpand was het de wens om de klimaatbeheersing zo optimaal mogelijk te benutten. Het nieuwbouw kantoor kende geen gasaansluiting waardoor er gekeken moest worden naar een alternatieve manier van koelen en verwarmen van de kantoorruimte. Airco Techniek Holland adviseerde, leverde en monteerde een hyper moderne airco- en verwarmingsinstallatie. 

Met deze installatie is OKE Online in staat om snel te schakelen bij wisselende temperatuurverschillen en geeft het flexibiliteit om temperaturen per ruimte in te stellen. Door gebruik te maken van meerdere uitblaas- en aanzuigornamenten ontstaat er geen tochtvorming en worden de ruimtes geleidelijk gekoeld of verwarmd. 

Naast de airco- en verwarmingsinstallatie is er een WTW installatie geplaatst voor de luchtbehandeling van de ruimtes. 


Ontdek hoe we u kunnen helpen

Gratis adviesgesprek

Airco Techniek Holland is een landelijk professioneel advies- en installatiebureau op het gebied van airconditioning, koel- en vriestechniek, koudwatermachines, ventilatorconvectoren en computerkoeling voor woonhuizen, kantoren, winkels en schepen.

  • Een vrijblijvend bezoek van een specialist op locatie
  • Situatie analyse en passend advies
  • Offerte op maat
  • Direct duidelijkheid, geen verassingen achteraf
Plan adviesgesprek