Airco Techniek Holland

Over ons

Airco Techniek Holland

Over ons

Airco Techniek Holland is actief sinds 2008. Een landelijk professioneel advies- en installatiebureau op het gebied van airconditioning, koel- en vriestechniek, koudwatermachines, ventilatoren convectoren en computerkoeling voor woonhuizen, kantoren, winkels en schepen. Dankzij een enthousiaste aanpak, uitstekende producten en een hoog serviceniveau staat Airco Techniek Holland voor een duidelijk advies, een uitstekende prijs, een goed ontwerp en vakkundige installatie. Een systeem op maat houdt bij ons houdt in: een snelle service, een unieke garantie en bijpassend onderhoudsplan.

Plan een adviesgesprek
Airco Techniek Holland

Gecertificeerde specialist

Zowel bedrijven als particulieren weten dat ze voor een goede klimaat oplossing bij ons terecht kunnen. ‘’Wij zijn een gecertificeerd bedrijf met veel kennis en ervaring. Het draait bij ons niet om de verkoop van installatie, maar om de beste mogelijke oplossing voor klanten. Samen sparren en uiteindelijke de installatie leveren die het woon- of werkcomfort op langer termijn verbetert. Daarvoor werken wij uitsluitend met merken die garant staan voor kwaliteit en een mooi design.’’

Alternatief voor gas

Steeds meer mensen ontdekken dat een goede airco (warmtepomp) een uitstekend alternatief voor gas is. Met een airco koel je in de zomer en verwarm je in de winter. Met airco’s in meerdere ruimtes verwarm je moeiteloos een compleet huis.

Plan een adviesgesprek
Ontdek hoe we u kunnen helpen

Gratis adviesgesprek

Airco Techniek Holland is een landelijk professioneel advies- en installatiebureau op het gebied van airconditioning, koel- en vriestechniek, koudwatermachines, ventilatorconvectoren en computerkoeling voor woonhuizen, kantoren, winkels en schepen.

  • Een vrijblijvend bezoek van een specialist op locatie
  • Situatie analyse en passend advies
  • Offerte op maat
  • Direct duidelijkheid, geen verassingen achteraf
Plan adviesgesprek