Gratis & Vrijblijvend

Adviesgesprek

Bent u voornemens airconditioning aan te schaffen voor uw woning, of te investeren in klimaatbeheersing voor uw bedrijf? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs. Wij komen graag bij uw langs om de situatie te bekijken, u te adviseren en u te voorzien van een eerlijke offerte.

 • Aanvragen

  Vraag via onze website een adviesgesprek aan. Door het aanvragen van een adviesgesprek komt u in contact met een specialist die u kan voorzien van passend advies op maat.

 • Inplannen

  Naar aanleiding van uw aanvraag zal één van onze specialisten contact met u opnemen om een afspraak in te plannen zodat wij de situatie ter plaatse kunnen analyseren en uw wensen kunnen bespreken.

 • Advies & offerte op maat

  Binnen enkele dagen naar het bezoek van één van onze specialisten zult u een passend advies en een vrijblijvende offerte van ons ontvangen.

 • Uitvoering

  Bij akkoord van de offerte, zullen wij z.s.m. een afspraak inplannen om de door u opgegeven gewenste leefsituatie te creëren.

 • Service & onderhoud

  Airco Techniek Holland kan u tevens een bijpassend onderhoudsplan aanbieden en zijn 24 uur per dag beschikbaar voor service.

Aanvragen

Uw gegevens
Contactgegevens
Ik wil meer weten over
Airco Techniek Holland

Over ons

Airco Techniek Holland is actief sinds 2008. Een landelijk professioneel advies- en installatiebureau op het gebied van airconditioning, koel- en vriestechniek, koudwatermachines, ventilatoren convectoren en computerkoeling voor woonhuizen, kantoren, winkels en schepen.

Dankzij een enthousiaste aanpak, uitstekende producten en een hoog serviceniveau staat Airco Techniek Holland voor een duidelijk advies, een uitstekende prijs, een goed ontwerp en vakkundige installatie. Een systeem op maat houdt bij ons houdt in: een snelle service, een unieke garantie en bijpassend onderhoudsplan.

Lees verder