PROJECT

Condor Carpets

Condor Carpets

Over het project

Bij een van de grootste tapijtproducten in de regio, Condor Carpets hebben wij onlangs een tweetal koudwatermachines mogen leveren en monteren. De koudwatermachines werden geplaatst ter vervangen van een huidige machine tevens werd er ook een nieuwe machine geplaatst voor een nieuwe productie lijn. Naast de koudwatermachines hebben wij ook schakelkasten en diverse chilled water pompen geleverd.

Condor Carpets levert kamerbrede tapijtproducten voor residentiële en contracttoepassingen. Wereldwijde distributie vindt voornamelijk plaats via groothandels, winkelketens en industriële afnemers. Condor Carpets is gespecialiseerd in het tuften van synthetische en natuurlijke tapijten in alle denkbare variëteiten en voorziet deze producten van een rug middels één van de vele verschillende backingsmogelijkheden.

Ontdek hoe we u kunnen helpen

Gratis adviesgesprek

Airco Techniek Holland is een landelijk professioneel advies- en installatiebureau op het gebied van airconditioning, koel- en vriestechniek, koudwatermachines, ventilatorconvectoren en computerkoeling voor woonhuizen, kantoren, winkels en schepen.

  • Een vrijblijvend bezoek van een specialist op locatie
  • Situatie analyse en passend advies
  • Offerte op maat
  • Direct duidelijkheid, geen verassingen achteraf
Plan adviesgesprek