Airco Techniek Holland

Airconditioning

Een optimaal leefcomfort met

Airconditioning in uw woning

Airco Techniek Holland staat voor kwaliteit en vakmanschap op het gebied van particuliere airconditioning. Wij leveren graag een bijdrage aan een optimaal leefcomfort. Met de steeds warmer wordende zomers bieden wij dan ook voor elke situatie een gewenste oplossing.

Vrijblijvend adviesgesprek
Airconditioning

Airco kopen

Twijfelt u over de aanschaf van een airconditioning? Dan bent u bij Airco Techniek Holland aan het juiste adres. Airco Techniek Holland geeft als gecertificeerd bedrijf het juiste advies passend bij elke gewenst situatie. Of het nu gaat om een airco in de woonkamer, slaapkamer, zolder of op kantoor. Wij zijn dan ook sinds 2007 specialist in de regio Zwolle, Kampen en Meppel.

Alternatief voor gas

Steeds meer mensen ontdekken dan ook dat een goede airco (warmtepomp) een uitstekend alternatief is voor gas. Met een airco koel je in de zomer en verwarm je in de winter. Met airco’s in meerdere ruimtes verwarm je dan ook moeiteloos een compleet huis. Hiermee ben je klaar voor de toekomst!

Merken Daikin & LG

Om het perfecte leef comfort te garanderen werken wij uitsluitend met merken die garant staan voor kwaliteit en mooi design. Airco Techniek Holland is daarmee officieel dealer van Daikin en LG. Beide merken staan bekend om een goede prijskwaliteitsverhouding en een aantrekkelijk design. Wij snappen dat het lastig is om de juiste airco te kiezen. Onze adviseurs komen bij u langs en adviseren de juiste airco voor uw situatie. Zo bent u verzekerd van het juiste product afgestemd op uw gewenste situatie.

Persoonlijk advies met een vrijblijvende offerte

Twijfel niet en vraag een offerte aan. Naar aanleiding van uw aanvraag zal één van onze specialisten contact met u opnemen om een afspraak in te plannen zodat wij de situatie ter plaatse kunnen analyseren en uw wensen kunnen bespreken. Binnen enkele dagen naar het bezoek van één van onze specialisten zult u een passend advies en een vrijblijvende offerte van ons ontvangen. Mocht u akkoord gaan dan zullen wij z.s.m. een afspraak inplannen om de gewenste klimaatbeheersing te creëren.